Mondhygiëniste voor kinderen en jongeren

Mondhygiëniste voor kinderen en jongeren

De laatste tijd krijgen steeds meer jonge kinderen gaatjes in hun gebit. Dat komt deels door een overvloed aan suikerhoudende producten, maar ook deels door een gebrek aan goede voorlichting. Mondhygiëniste Lisa Short kan kinderen (en ook volwassenen) begeleiden bij een goede mondhygiëne, zodat ze een leven lang profijt hebben van een gezond en mooi gebit.

Bij Lisa kunnen kinderen leren hoe ze op een goede manier hun tanden kunnen poetsen, zodat ze meer gemotiveerd zijn om het geleerde thuis in de praktijk te brengen. Lisa heeft bovendien ervaring in het omgaan met kinderen die bang zijn voor de tandarts. Ze stelt hen op hun gemak en geeft voorlichting op maat.

Bloedend tandvlees, regelmatig gaatjes, tandsteen of aanslag, slechte adem of gevoelige tanden: bij deze klachten biedt de mondhygiëniste de helpende hand. Voor het maken van afspraak bij de mondhygiëniste is geen doorverwijzing van de tandarts nodig. Kinderen tot 18 jaar worden kosteloos behandeld, omdat ze vallen onder de basiszorgverzekering. Voor gezonde tanden bent u bij Lisa Short in goede handen!

Voorgestelde Berichten

Leave a Reply